تخصیص "اسناد گشایش اعتباری" به تولیدکنندگان پوشاک، حجاب و صنایع فرهنگی + جزئیات

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور از امضای توافق‌نامه بین وزرای فرهنگ و اقتصاد برای حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان محصولات پوشاک و حجاب خبر داد.

تخصیص "اسناد گشایش اعتباری" به تولیدکنندگان پوشاک، حجاب و صنایع فرهنگی + جزئیات
به گزارش تپش 3:

سید مجید امامی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در گفت‌وگویی از توافق وزرای فرهنگ و اقتصاد برای ارائه اسناد گشایش اعتباری برای تولیدکنندگان محصولات پوشاک، حجاب و صنایع فرهنگی خبر داد و جزئیات آن را بیان کرد.

او درباره این توافق‌نامه گفت: کلیات این توافق‌نامه بین وزرای فرهنگ و اقتصاد به امضا رسیده است. این توافق درخصوص گشایش اسناد اعتباری یا LC برای حمایت از تولیدکنندگان پوشاک، حجاب و صنایع فرهنگی است که توسط بانک‌های عامل ارائه می‌شود.

وی در پاسخ به این سؤال که بانک‌های دولتی این اسناد را ارائه می‌دهند یا خصوصی اعلام کرد: این بانک‌ها دولتی‌اند و اکنون بر سر این موضوع در حال کارند.

امامی درباره شرط تعلق‌گیری این اسناد به تولیدکنندگان گفت: این اسناد اعتباری به تولیدکنندگانی تعلق می‌گیرد که در نمایشگاه‌ها و سکوهای فروش حجاب و صنایع فرهنگی که زیرنظر یا با حمایت یا با نظارت کارگروه ساماندهی مد و لباس و دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی برگزار می‌شود، شرکت دارند. گشایش اسناد اعتباری، هم به درد خرید مواد اولیه از کارخانه‌های بزرگ و معتبر می‌خورد و هم برای استفاده به‌عنوان وثیقه‌های اعتباری برای سایر رفتارهای بانکی که مورد نیاز یک تولیدکننده است، مناسب است.

وی درباره سود این طرح برای مصرف‌کنندگان اظهار کرد: اتفاق بعدی هم این است که روی همان حساب پذیرنده، تولیدکننده‌های حاضر در طرح، مشتریان و مصرف‌کنندگان نیز از امکان خرید اقساطی برخوردار می‌شوند، بدین معنی که اگر حساب یارانه یا حقوق مصرف‌کننده روی بانک عاملی باشد که آن تولیدکننده در همان بانک اعتبارسنجی شده باشد، بانک، مصرف‌کننده و تولیدکننده را به هم وصل می‌کند و تضمین می‌کند که اقساط خرید مصرف‌کننده تا ماه‌های آینده پرداخت می‌شود.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور درباره موارد مصرف این اسناد اعتباری برای تولیدکنندگان گفت: تولیدکننده با اسناد اعتباری می‌تواند موارد اولیه بخرد؛ در حقیقت مانند یک چک ضمانت‌شده برای 3 ماه بعد اوست، این موضوع باعث می‌شود که هزینه‌های تمام‌شده تولید پوشاک حجاب و صنایع فرهنگی در کشور پایین بیاید و فایده‌اش برای مصرف‌کننده است، البته ما وظیفه داریم که در نمایشگاه‌های خود بر این کاهش قیمت نظارت داشته باشیم.

وی ادامه داد: البته ما اصلاً دوست نداریم بازار سفته‌بازی راه بیندازیم و اصلاً چنین چیزی در قرارداد ما وجود ندارد، هدف‌مان این است که تولیدکننده واقعی برود و مثلاً پارچه بخرد، شرط اصلی این است که آن تولیدکننده در نمایشگاه‌های ما در استان‌ها حضور داشته باشد.

امامی از برگزاری جدیدترین نمایشگاه مد و لباس در تهران خبر داد و گفت: جدیدترین نمایشگاه نیز از روز سه‌شنبه 11 بهمن ماه در مصلای امام خمینی برگزار می‌شود و نمایشگاه‌های بعدی نیز در رویدادهای دیگری نظیر نمایشگاه قرآن یا در استان‌های دیگر برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

 

وب گردی

نظر شما

آخرین مطالب