واقعیت های باورنکردنی و حیرت انگیز در مورد کارکرد بدن انسان / اگر بخوانید شوکه می شوید !
در این مطلب قصد داریم شما را با واقعیاتی باورنکردنی و عجیب در مورد کارکرد بدن انسان آشنا کنیم.
بدن انسان واقعاً چیز حیرت انگیزی است اما برای ما انسان ها چیزی معمولی و پذیرفته شده به حساب می آید. در ادامه این مطلب می خواهیم شما را با واقعیاتی باورنکردنی و عجیب در مورد کارکرد بدن انسان آشنا کنیم که باعث می شوند آرزو کنید کاش بیشتر در مورد بیولوژی بدن انسان می دانستید.
اگر دی ان ای موجود در تمام سلول های بدن را باز کنید، طول آن به سیاره پلوتون رسیده و باز می گردد، یعنی ۱۰ میلیارد مایل.
خون انسان حاوی رگه هایی از فلز وجود دارد که یکی از آن ها طلاست، حدود ۰.۰۲ میلی گرم.
روده انسان حدود ۳۰ فوت معادل ۹ متر طول دارد در حالی که از دهان تا مقعد ادامه دارد.
یک تحقیق حیرت انگیز توسط دانشمندان سوئدی نشان داد که انسان ها می توانند چروکه هایی در اندازه های نانومتر را روی سطوح صاف تشخیص دهند، چروک هایی در اندازه ۱۳ نانومتر که توسط نوک انگشتان قابل تشخیص بودند. برای اینکه درک بهتری از این عدد داشته باشید، باید بدانید که اگر انگشتمان به اندازه کره زمین بود می توانستیم فرق بین خودروها و خانه ها را حس کنیم.
در تحقیقی که روی ۱۱۷ عضو منسا (کسانی که آی کیو بیش از ۱۴۰ دارند) انجام شد، مشخص شد که اکثر آن ها موهای بدن ضخیمی دارند و کسانی که روی سینه و پشتشان مو داشتند باهوش تر بودند.
در حالی که بینی ما هرگز به اندازه بینی گربه سنان و سگ سانان قوی نیست اما همچنان می تواند حدود ۵۰,۰۰۰ بوی متفاوت را تشخیص دهد. به همین دلیل است که بو نقش مهمی در زندگی روزمره ما دارد، قوتی پای غذا، حافظه، احساس آشنایی و دیگر چیزها به میان می آید.
آیا شده که دوست داشته باشید در تاریکی بدرخشید؟ خب این اتفاق ممکن است هر چند نوری که از بدن ما ساتع می شود ۱۰۰۰ برابر ضعیف تر از چیزی است که چشم ما می تواند ببیند.
چشم انسان نور را در قالب فوتون هایی می بیند که از طریق شبکیه جذب می کند و دانشمندان با استفاده از این واقعیت، در سال ۱۹۴۱ توانستند مطالعه ای انجام داده و کشف کنند که اگر روی یک کوه بایستیم و زمین صاف بود، در تاریکی می توانستیم نور یک شمع روشن را در ۳۰ مایل دورتر ببینیم.
اگر تا حال از خود پرسیده اید که چرا موسیقی نقش مهمی در باشگاه رفتن دارد، مطالعه ای که اخیراً انجام شده نشان داده که رگ های خونی، فشار خون، ضربان قلب و تنفس ما همگی تا مقداری به موسیقی که گوش می دهیم واکنش نشان داده و خود را با آن تنظیم می کنند.
در مطالعه ای که توسط هینا چاوندری از دانشکده پزشکی مونت سینای در نیویورک سیتی انجام شد، مشخص گردید که در قلب موش بارداری که دچار سکته قلبی شده، سلول های بنیادین جنین پیدا شده است. تحقیقات قبلی نشان داده بود که سلول های بنیادین جنین در زنان باردار نیز در دیگر ارگان های صدمه دیده مانند مغز، کبد، کلیه و ریه ها دیده شده اند.
نظر شما